Citiraj:
Autor Tvrdi
Neki dan bio u westgateu i vidim na parkingu jedno 5-6 novih mjesta za punjenje..... 
|
Zanemarivo.
Kolegica s posla imala je priligu sjesti u Teslu, i iz razgovora s ekipom koja je išla na dalji put - kvaka je da uvijek moraš planirati put ovisno o tome gdje ti je stanica za punjenje. Sve je to fora, ali daaaaleko smo još od struje na cestama u nekim ozbiljnijim postocima.
Citiraj:
Autor Tvrdi
Svako ima svoj doživljaj. Mislim da bi meni 210Nm i oko 9sec do stotke bilo ok....
|
Na papiru je jedno, u stvarnosti malo drugačije. Pitanje koliki je taj moment u stvarnosti jer i G165 i G120 razvijaju "istih" 210Nm. A G120 je zaključan tvornički.
Iz retrospektive vožnje sa starim 1,5l G100 motorom - ako ga nisi razvrtio na 4000, bilo je vraćaj u prvu brzinu za bilo koju ozbiljniju uzbrdicu. Na cestama u primorju i Dalmaciji imaš posla ko u priči sa stalnim šaltanjem i motorom koji se stalno dere.
Nisam vozio taj G120, ali mogu zamisliti kakav je dojam vožnje - adekvatan za razliku od G100, izuzev toga niš posebno. A i razmazio me ovaj CD150. Pred-prošli vikend u Rijeci na onim uzbrdicama nije se ni oznojio.