View Single Post
Staro 04.07.2017., 07:35   #2023
subabuse
Premium
Moj komp

subabuse's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Zalokali i skrenuli u krivu drinu moj thread :mad: ,a nisam stigo nit respondat, pa da se tu ispricam iskusnima ,valjda se nisam dobro izrazio.

Poanta je bila da je krunu isplativosti preuzeo gtx1070(znaci,kad se uzme i struja u obzir) te da rx4##,rx5## nisu dobro dugorocno rijesenje(dakle, cisto benigno i dobronamjerno oprez onima koji namjeravaju sad kupit 10 i vise rx4,5## i zele rudarit eth,vec za mjesec -dva moglo bi im se obit o novcanik jako).
Mogo sam prešutit,al bolje da je neka diskusija bila(kao sto i je)pa makar i svadja neg da samo jedan forumas ispali nekih 30 000kn(zabije se u kredu il sta god,najsromasniji uvije popuse).zaradi 1000-2000kn, a onda nemre prodat GPUove(znam da ima kripto valuta ko kandidata za gradonacelnike al rudarit pepecoin i nadat se da ce zavrsit na mjesecu ) niko nece htjet kupovat rabljene rx4##,rx5## jer vec i vrapci znaju za crypto),a i kad krene prodaja rabljenih gpuova, krenut ce masivno, i one fore na njuski:"nije koristena za mining,ne,fakat nije,časna partizansk" nece prolazit
kao sto je sa 78##,79##.
A i nvidije srednjeg ranga fakat dugo drze cijenu.

Poslano s mog C64.
subabuse je offline   Reply With Quote