Vezano za MAXtv HD kanale:
Prijavio sam smetnju jer ne mogu gledati niti jedan HD kanal (piše: Greška - nedovoljna propusnost internetske veze). Imam novi MAXtv prijamnik i propusnost linije oko 70 Mb. Ubrzo nakon prijave smetnje me kontaktirala osoba iz HT-a koja mi je rekla da je sve u redu i da ne trebam vidjeti niti jedan HD kanal jer nemam uključen niti jedan HD paket - bilo onaj standardni "HD paket" ili "Sportski Plus HD". Od dodatnih paketa imam uključen samo MAX Arena, ali taj paket nema u sebi niti jedan HD kanal. Kada sam pitao dobivaju li se neki HD kanali besplatno uz novi MAXtv prijamnik, rečeno mi je da se dobiju samo 4 kanala, ali su vidljivi uz "Sportski Plus HD" paket.
No, osoba iz HT-a mi je rekla da je i njima nova MAXtv platforma novost pa ne znaju još sve i da će mi "ručno" propustiti signal za HD (koji se automatski propusti aktivacijom nekog od HD paketa) pa da vidim hoću li moći vidjeti barem ta 4 besplatna HD kanala. Ugasio sam MAXtv prijamnik iz struje i ponovno upalio, ali nema promjene - i dalje ne mogu gledati niti jedan HD kanal.
Ako netko nema uključen "HD paket" ili "Sportski Plus HD" paket, a može gledati određene programe u HD-u (ove od 30 pa nadalje), neka mi se javi, jer koliko mogu vidjeti, većina vas tu ima "Sportski Plus HD" paket, što objašnjava zašto možete gledati HD kanale.