Citiraj:
Autor Prezime
Vidim, na kojem ti ne radi remote pristup preko no-ip.com i na kojem ne mozes iscitat vrijednosti parametara mreze.., po meni vrlo neozbiljan uredjaj 
|
Djetinjast si s tim primjedbama

Ja nemam maržu ni od TP-Linka ni od D-Linka ni od Huawei, ali smatram da imam dovoljno znanja i iskustva da izaberem najkvalitetniji uređaj nakon što sam sva 3 uređaja
koristio, ponavljam koristio.
Druga stvar, previše je problema sa Huawei uređajem da bi to bila priča
"podjelili 10000, 5 ih nevalja, korisnici ih pokvarili". Mislim kakve su to gluposti, kako je moguće pokvarit router vrteći 3 dana speedtest, odnosno ako je router uistinu pokvaren zašto ga TELE2 ne zamijeni? U članku na koji sam se referira se baš ta podrška navodi kao krucijalna prednost u odnosu na druge modele?
Al van toga, na uzorku puno većem od 5 korisnika Huawei ne radi najbolje, je li do korisnika ili do uređaja, ne ulazim u to, a kao krajnjeg korisnika nije me ni briga, jer radije preskočim uređaje sa takvim recenzijama, pogotovo kad pričamo o istom cjenovnom rangu.
Tebi radi? Super, meni je drago šta tebi radi, jer sam očito iznad tvoje razine u kojoj je tebi drago što meni ne radi

A kad smo već kod toga, daj mi molim te demonstriraj remote pristup na Huawei preko no-ip.com. Hvala