Tema: Putovanja
View Single Post
Staro 02.07.2017., 22:02   #160
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Ništa te ne košta probati, ali uvijek imaj backup opciju.

Ja sam probao na dosta mjesta prvi put i na kraju od 50-ak pokušaja po Americi, uspio tek na jednom mjestu.

Prihvatio me tip iz Venezuele u Memphisu. Kasnije mi je rekao da rijetko tko uzima ljude koji su prvi put jer je Couchsurfing zamišljen kao zajednica gdje i nudiš ako koristiš, ali baš tad nije nikog imao, i bilo mu je dosadno Potrudio se čovjek da mi pokaže grad, čak je i frendove angažirao da me razvoze po gradu. Stvarno nezaboravno iskustvo.

Mene frendovi još dan danas čudno gledaju jer sam koristio Couchsurfing umjesto plaćanja hostela ili hotela, ali ponovio bih to opet

A ima svakakvih ljudi. Sjećam se još frajera koji je na Havajima imao neki katamaran i nudio je smještaj na minimalno 5 dana, a samo bi mu trebalo pomoći malo oko vezanja broda na krstarenju oko otočja. Na kraju je isplovljavao par sati prije mog dolaznog leta, pa od tog nije bilo ništa i završio sam u hostelu.

U Parizu sam našao nekog tipa koji uzgaja zmije i obično je free većinu vrijeme jer ljudi ne žele spavati u sobi s pitonima i tarantulama. Na kraju mi je i to propalo, jer curi nije bilo svejedno

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote