nakon dva dana skroz sam razocaran u kameru/kamere, fali ostrine i kad zumiras sliku na punu velicinu izgleda ko da je bob ross crtao kistom
https://drive.google.com/drive/folde...EE?usp=sharing
ova 20mp telephoto mi najdebilnija stvar ikada, 2x zoom je beskoristan, slika ima gubitaka a ne kako su reklamirali da nema, no izuzev gubitaka kome treba 2x zoom? aj razumijem 6x ili 12x na foticima, stvarno ima svrhu ali ovdje samo glupost zbog koje su digli cijenu (ok, nije jedina glupost, i ona emily ratajkowski je razlog zasto sad skuplje kosta, j*bao ih marketing)
uglavnom, mobitel je dobar, ne mogu reci da nije, brz, fluidan, odlicno lezi u ruci, ali nije ono sto prodaju, kamera je zalosna (da ju nisu toliko hajpali ne bi bila toliko razocaranje), jos jednom j*ebao ih marketing i apple
da li je vrijedan upgrade sa op3t na op5? nije, cak nije ni sa op3 kad pogledas da dobijes fenomenalan mob za cca 2300kn sa oglasa
jedna od bitnijih stavki, da mi kupujemo mobitele onako kako revieweri pricaju (nove u trgovini) jos bi cijeli argument oko cijene imao smisla da je 300 eura jeftiniji od konkurencije ali mi tako ne kupujemo, mi uzimamo nove na pretplate ili nove sa oglasa koje je netko drugi uzeo na pretplatu i onda nas drugi top modeli kostaju kao sto kosta i op5 tako da izuzev odvratnog samsung softwarea ne vidim razloga zasto bi prosjecan korisnik uzeo op5 umjesto galaxy s8+
po meni tj mojim zeljama op5 je trebao imati:
5.5" fhd
sd835
8gb
128gb
23mp sony senzor sa carl zeiss lecama i OIS
3500mah
usb type-c 3.1
dizajn kakav god, nije ni ovaj los, a s8 ekrane ne mogu jos staviti jer im ih nema tko praviti...da su izbacili emily iz kampanje mogli su to sve zgurati i u manji budzet
jos jednom, j*ebeni Carl i marketing i njegovo glumljenje rock zvijezde na twitteru