Ne znam sto fali tvom planu, mozda si se samo previse raspisao i zakomplicirao si zivot
Gotovo pa identicno imam podesen i svoj dnevni boravak samo nisam isao ganjati estetiku i htpc pravila... Imam glavni i jedini m-itx komp (moja konfa), tv, monitor, glavni audio izlaz je usb interface+BX5ice, a pc audio izlaz su mi slusalice G933. Koristim win10 sa jednim profilom (nemam potrebe za 2 profila ako odvojis posao i zabavu na 2 ili vise virtualnih desktopa). Takodjer imam 3 unifying uredjaja (MXM+K750 za pc i K700 za kauc).
U kauc htpc modu koristim samo youtube i kodi.
Jedina caka u cijeloj prici je prebacivanje playback devicea - koristim jedan programcic (ne znam mu ime sada napamet) gdje sam podesio precac na tipkovnici i na taj nacin prebacim zvuk sa slusalica na zvucnike i obratno - da ne moram kopati u taskbaru, ustedim si 2 klika misem
Ne vidim kako bi to vise optimizirao jer ni ja ne koristim htpc i pc mogucnosti u isto vrijeme (nemam potrebu za android boxom ili RPijem). Da bas hocu, mogu prepakirati ovaj pc u neko htpc kuciste ali ovaj define nano s je prakticki tako mali da je dovoljno polegnut ga na bok i imas htpc form factor case hah