View Single Post
Staro 29.06.2017., 21:08   #313
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Datum registracije: May 2010
Vidim da ovdje ima puno poznavatelja proizvodnog procesa, tehnologije istog, konstrukcije, nabave, montaže, računovodstva, ljudskih resursa, zaštite na radu, održavanja, transporta, skladišta, lake strojne obrade, teške strojne obrade, plinskog rezanja, pila, bravarije, el. montaže, cnc programiranja, pripreme materijala, elektro montaže, prodaje, carine, kooperacije....

Činjenica je da ne znamo što se događa u toj firmi i gdje su trenutno u razvoju. Imaju sigurno razloge zašto se ne vozikaju po stazama i zašto ne objavljuju više detalja.
Kod nas su, npr, neki proizvodi godinama u razvoju i nitko van firme (čak ni svi u firmi) nema pojma što se radi, koji su rokovi, kako nešto radi i kada će biti spremno za ponudu.

Goste i kupce se ciljano provodi kroz firmu, bez pristupa određenim halama ili dijelovima hala. Dok nešto nije dovoljno dobro i dovoljno spremno, ne ide se van s informacijama. Dovoljno ne znači da je gotovo sve.

Meni se čini da je Rimac počeo kampanju sa dovoljno spremnim konceptom, ali još nije sve gotovo. To je, naravno, samo moje mišljenje, jer ne znam stvarno stanje stvari.
Ako se netko visoko pozicioniran u Rimac automobilima javi ovdje, znati ćemo više.
Do tada sve ostaje na nagađanjima.