Citiraj:
Autor FitzTN
Prvi na slici je taj razbijeni, drugi na slici je onaj kojeg je dva puta kupio američki oftalmolog i ujedno postao član društva. Četvrti po redu je "prvi" Concept One, a zadnji je vjerojatno onaj iz Formula E "Race director" koji je već jednom stradao u Mićevcu.
Radi razvoja, nijedan od njih nije isti, a možemo slobodno pretpostaviti da je razbijeni bio najbolji od njih.
|
da te jos jednom demantiram, vidi vraga, gle Concept S ce biti na goodwoodu, a to je sa slike prvi po redu, a ne razbijeni bijeli kako si ti tvrdio.

https://www.goodwood.com/grrc/event-...o-miss-at-fos/
Toliko si nakenjao hejta u topicu, sa informacijama starim minimalno 5 godina, i siris dezinformacije svakim novim postom.
I dalje mi nije jasno kako ljudi nemaju uopce percepcije koliko je kompleksno bilo sto pokrenuti, a kamoli neku manufakturu auta, i software-a/uredjaja za druge proizvodjace, itd.
Ti Roy ne bi bio sposoban pokrenuti proizvodnju tostera za dvopek, ali znas srati po tudjem trudu i nasladjivati se.
u biti, ne bi me iznenadilo da si neki nerd za tipkovnicom jer vidim da ti je google najbolji frend.
A medjuostalim, Rimac automobili imaju otvorena vrata, i svatko uz najavu moze doci i proci kroz pogone, i vidjeti iz prve ruke sto se tamo dogadja. decki koje znam a da su bili imaju svi pozitivno misljenje te su potpuno impresionirani vidjenim.
Hrvatima ne bi bio dobar da je Bugatti Chiron izisao iz svete nedjelje, opet bi se sralo o necemu.