Citiraj:
Autor T}{OR
Problem je gdje točno? Izuzev načina na koji je uzeo šasiju od njih i navodno je preradio / doradio / poboljšao?
|
To što je komercijalno iskoristio tuđe intelektualno vlasništvo.
Citiraj:
Po novinama se povlači da je auto samo jedan, prefarban ili što već. Dal ih je prodano 8 ili samo 1 je apsolutno nebitno jer je to koncept ovako i onako.
|
Ne provlači se a i da tako pišu kakve ja veze imam sa time?
Citiraj:
Žive od outsourcinga, i sa time razvijaju dalje auto. Problem je gdje točno opet?
|
Gdje sam napisao ili iz čega si shvatio da ja to vidim kao problem?
Citiraj:
Jesu ili nisu prodane? Dal je dao guze kod prodaje ili nešto treće, ne tiče me se.
|
Onda zašto uopće to pitaš? Postoji priča, s obzirom da je priča koju ne mogu potvrditi nisam spominjao detalje.
Citiraj:
Gdje je točno ta negativnost kod recenzije eRunner-a koju sam priložio ranije? Nije ga vozio bilo tko.
|
Boring. Rimac je odradio AWTV, Kvočić kao kooperant prijenos, jesam to napisao ili što?
Citiraj:
Što je auto po tebi trebao postići - biti najbolji ikada? Sama činjenica da uopće konkurira je doseg sam po sebi.
|
Pa recimo da uspije prodati više od jednog.
Citiraj:
Autor T}{OR
Da se razumijemo meni lik nije simpatičan, ali Royu kao da je stao osobno na žulj. 
|
Za sve sam stavio linkove a to ću raditi i ubuduće, ako ti smeta postoji ignore opcija. Vrijedi i za ostale.