Citiraj:
Autor Roy
Možda nisam bio dovoljno jasan, tvrdnja se odnosila na broj prodanih vozila - jedno a šasija C_1 je napravljena na osnovu FF car kita.
|
Problem je gdje točno? Izuzev načina na koji je uzeo šasiju od njih i navodno je preradio / doradio / poboljšao?
Po novinama se povlači da je auto samo jedan, prefarban ili što već. Dal ih je prodano 8 ili samo 1 je apsolutno nebitno jer je to koncept ovako i onako.
Citiraj:
Autor Roy
Ne baš. U smislu proizvodnje jesu ali recimo regera će biti proizvedeno 80, za sada je i toliko baterijskih packova prodano a to i nije neki impresivan broj. Kad pogledaš profil zapošljavanja kod Rimca vidiš da imaju najviše programera i to je ono od čega firma živi, OEM poslovi programiranja za druge auto firme.
|
Molim te definiraj "impresivan broj". Žive od outsourcinga, i sa time razvijaju dalje auto. Problem je gdje točno opet?
Citiraj:
Autor Roy
A sočna je priča kako su prodane baterije Koeniseggu, onda bi tek vidio što su tračevi ali bar za sada stavljam samo ono za što mogu staviti link.
|
Jesu ili nisu prodane? Dal je dao guze kod prodaje ili nešto treće, ne tiče me se.
Citiraj:
Autor Roy
Jes, i uspio sam tu negativnost prenijeti na testere EVO magazina. Bravo ja*.
*jel baš moram sarcasm on/off?
|
Gdje je točno ta negativnost kod recenzije eRunner-a koju sam priložio ranije? Nije ga vozio bilo tko.
Što je auto po tebi trebao postići - biti najbolji ikada? Sama činjenica da uopće konkurira je doseg sam po sebi.