View Single Post
Staro 29.06.2017., 10:48   #273
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor Roy Pregled postova
Možda nisam bio dovoljno jasan, tvrdnja se odnosila na broj prodanih vozila - jedno a šasija C_1 je napravljena na osnovu FF car kita.
Problem je gdje točno? Izuzev načina na koji je uzeo šasiju od njih i navodno je preradio / doradio / poboljšao?

Po novinama se povlači da je auto samo jedan, prefarban ili što već. Dal ih je prodano 8 ili samo 1 je apsolutno nebitno jer je to koncept ovako i onako.

Citiraj:
Ne baš. U smislu proizvodnje jesu ali recimo regera će biti proizvedeno 80, za sada je i toliko baterijskih packova prodano a to i nije neki impresivan broj. Kad pogledaš profil zapošljavanja kod Rimca vidiš da imaju najviše programera i to je ono od čega firma živi, OEM poslovi programiranja za druge auto firme.
Molim te definiraj "impresivan broj". Žive od outsourcinga, i sa time razvijaju dalje auto. Problem je gdje točno opet?

Citiraj:
A sočna je priča kako su prodane baterije Koeniseggu, onda bi tek vidio što su tračevi ali bar za sada stavljam samo ono za što mogu staviti link.
Jesu ili nisu prodane? Dal je dao guze kod prodaje ili nešto treće, ne tiče me se.

Citiraj:
Jes, i uspio sam tu negativnost prenijeti na testere EVO magazina. Bravo ja*.

*jel baš moram sarcasm on/off?
Gdje je točno ta negativnost kod recenzije eRunner-a koju sam priložio ranije? Nije ga vozio bilo tko.

Što je auto po tebi trebao postići - biti najbolji ikada? Sama činjenica da uopće konkurira je doseg sam po sebi.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote