View Single Post
Staro 29.06.2017., 09:04   #2059
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Lun Pregled postova
Kakva ti je ovo logika?

Nisam potrošio kune na Blizzardove proizvode skoro godinu dana zbog njihove "nickel & dime" politike u HotS, Hearthstoneu, Diablu i WoW-u. Overwatch mi je žešće sranje od igre, a SC-a sam se ostavio ima barem 10 godina. A ovih 7 besplatnih dana mi dobro dođe da utvrdim zašto sam se uopće ostavio Blizzardovih igara.

Edit: Da ne spominjem da je vrijeme subsrciption based MMO-ova davno prošlo.
A kakva je tebi to logika?

Overwatch jedna od najigranijih igara trenutno, a vjeruj mi, pametan ti je blizzard, ne šalju oni free 7 dana jer mogu, šalju s razlogom. A što se tiče da je subcription based MMO vrijeme prošlo, neću reći ništa, nego da je to glupost. To što ti nisi potrošio ni lipe, većina je. Ako oni s 7 dana free subscriptiona privuku 10% ljudi natrag, napravili su dobar posao, a vjeruj mi, 10% ljudi koji su dobili mail već su uzeli subscription.

WoW i dalje broji najviše igrača.

Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
ništa od toga, da nije ovog poklona od 7 dana idući put bi uplatio za expanziju..neda se to meni više baš igrat ko prije, nit sam doma baš da mogu a kad sam doma nešto pametnije radim

jbg wow je bio super kad sam išo u srednju školu i derao 40man raidove 5-6 sati u komadu..sretan sam da sam u najslavnije doba wowa bio školarac
Šalim se, naravno

Ja sam taman počeo WoW igrati krajem vanille, krajem srednje škole, početkom faksa.
Mommistake je offline   Reply With Quote