Hrpu linkova domaćih novinara ja ne bih uzimao ozbiljno.
Za Kvočića znam, tko je i što je i kako radi. Tu ću stati sa komentarima. Činjenica da je njemu outsource-an dio mehaničkog posla apsolutno ne čudi po rezultatima koje je taj auto napravio. I nije nimalo čudno u automobilskoj industriji.
Zar je netko stvarno mislio da je on auto sklepao iz čiste nule? Taj mora biti stvarno naivan. Ne branim Rimca jer mi je osobno iritantan, ali da nešto radi i odlučio je ostati u Hrvatskoj je doseg sam po sebi. I zapošljava 250 ljudi. Sad, to što oni žive od mjeseca do mjeseca je druga priča.
Ove linkove koje si stavio gore sam proučio, ne moraš mi dodatno pojašnjavati. Vrlo je izgledno da je to baš on kopao po forumima. Voditi se jednom slikom da je napravio samo 5 vozila (ili šasija, kako god želiš) je bespredmetno ako nemaš dokaza za suprotno, odnosno da ih nije bilo 8.
EDIT: Što se tiče "izmišljene priče oko problema na carini", ja sam čuo drugačije - odnosno ispao je totalni ameterizam kad su auto pokušali prevesti tamo. Umjesto da ga rega na sebe kao cestovno nesposobnog i samo prođe granicu, oni su navodno pokušali sve po PS-u i naravno bili zadržani 3mj. Em neiskustvo, em neinformiranost IIRC.
Njihov glavni proizvod su ionako baterije. Nalaze se u Koenigsegg-u, a uskoro i u Aston Martinu.