View Single Post
Staro 29.06.2017., 07:29   #268
Roy
15/JG52
Moj komp

Roy's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
cek, ti si znao sa 21 godinu sve? Nisi nista pitao nikoga?

ti si stvarno poseban, a i zanimalo bi me kad smatras to tako jednostavnim sto si ti stvorio od nule i kakvu si firmu stvorio od 250ljudi koja eto preprodaje gotove karoserije, ili da upotrijebim izraz jednog drugog hejtera, makete.
Standardne mantre Matinih miniona, već viđeno po forumima i komentarima ispod članaka u obrani njegova lika i djela.

Mate ne preprodaje iz dva razloga, prvi je što je kupio samo jedan kit od FF koji je poslužio kao model za izradu slijedećih a drugi je što njegove automobile se baš ni ne kupuje. Jedan jedini je prodan španjolskoj firmi Applus Idiada i to u vrijeme kad je tvrdio da C_1 ima autonomiju 600km (to još uvijek stoji na hr.wiki, sad je malo pametniji po tom pitanju pa kaže 320km na svojim stranicama) a kupili su ga novcima iz EU fondova pa im nije bio neki trošak a drugi je prodao nekom šeiku iz Abu Dhabia (prodaju najavio npr u ovom članku) da bi ovaj kad je shvatio koji šit od auta je kupio vratio ga natrag pa je onda izmišljena priča kao da je imao problema na carini za auto koji je poslan na izložbu (link). Tako da je vjerujem jasnije zašto već šestu godinu vuće auto od sajma do sajma bez prodanog primjerka pa onda mora izmišljati priče kako je auto prodan amerikancu sa Floride 2014 pa onda istog čovjeka koji je u stvari ulagač u firmu predstavlja kao kupca i 2016 ili kako je 80% automobila prodao u Kinu. A ekšli tko bi kupio auto sa kojim ni gazda ne može obaviti ni kraću vožnju a da mu se ne pokvari.

Nadam se da si shvatio da na svaku tvoju jalnušku tvrdnju ja mogu odgovoriti sa hrpom linkova, kad god želiš.
Roy je offline   Reply With Quote