View Single Post
Staro 27.06.2017., 14:12   #844
Newmie
Premium

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Tvrdi Pregled postova
Dakle na PS Storeu ak si na US regiji onda su igre puno jeftinije..nego kad si na HR verziji...jel se mogu tak kupiti igre pa se prebacit na HR natrag ili to ne radi?
BTW, nabavio sam par igara koje stalno igram sve polovno na disku...em se može kasnije opet prodati em se ne skida sve s stora pol dana em je znatno jeftinije. Primjer, na HR storeu je sad Fifa 17 oko 400 kn, GTA V oko 500 kn...sve to na njuški na disku se nađe za 400 kn (obe igre zajedno). Znam da budu popusti na storeu ali nisu česti.....Klincima ove sitne igre kupim na storeu jel su češće na akciji a i nisu skupe..100 ak kuna u prosjeku (Minecraft i sl.)...
I što se uopće igra duže na plejki kod vas?
Kod mene za sad Fifa 17, NBA 2k17, Project cars, GTA V....
Malo je jeftinije na US store-u, no sve je to relativno. Akcije nekada znaju biti bolje na HR store-u nego na US.

Što se tvog pitanja tiče, ne možeš prebacivat igre iz regije u regiju jer bi to značilo da prebacuješ sa accounta na account, a to nije moguće.
Ali, nemaš ni potrebe za tim. Otvori si US account, kupi bon od X dolara, koliko ti već treba, i kupi igru. Nako toga samo taj US account aktiviraš kao primarni na svojoj konzoli i kupljenu igru možeš igrati na svojem HR accountu.
Zvuči komplicirano ali zbilja nije...

Kod mene se već više od godinu dana vrti samo Rainbow Six i Rocket League.
Newmie je offline   Reply With Quote