View Single Post
Staro 27.06.2017., 10:53   #808
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor D1viry Pregled postova
Meni je jedino žao što mu Fetl nije polomio ovjes. Mrzim provokatore. Bilo to po pravilima ili ne, dobio je što je tražio.
Inače je u prometu onaj ispred zaštićen k'o lički medvjed, ali ne uvijek. Ovo pak nije promet, nego utrke. Usporiš naglo ne neočekivanom i nezgodnom mjestu i netko te napuca = ktj. Nemoj to raditi pa te neće napucati.
Ja bih kažnjavao takvo zaje****nje po stazi i to obojicu. Za bespotrebno naglo usporavanje kazna za Ham, a za naknadno sudaranje kazna za Vet.
Vet je kriv po svemu i za napucavanje, ali mora svima biti jasno da se ne bi ništa dogodilo da Ham nije bio kreten u ovoj situaciji.

Kada bi svaka provokacija bila dočekana maksimalnim odgovorom, manje bi ih bilo. Pogledajte malo kakve se stvari događaju u drugim auto/moto sportovima vezano uz provokacije. Ništa se ne oprašta. Bude kazni, ali provokator popuši fino za svoju glupost.

Jedino što me živcira više od provokatora su simuliranja u nogometu.
Znam da je OT, ali baš mi je bilo drago kad je Zidane glavom raspalio po talijanskom smeću.

Tako je, kao što sam ranije napisao, tupsoni su ispali obojica, a ne smao Vettel

Nažalost i u drugim sportovima poput motogp-a se događaju ovakve gluposti. Sjećaš se kada je Marquez udario Rossija kacigom u zavoju da bi nakon toga pao, a Rossija su svejedno kaznili i izgubio je naslov prvaka zbog toga. Koji k.......naslov prvaka. Čudim se da ga nije pregazio motorom poslije utrke.

https://www.youtube.com/watch?v=l2ZpBrbtP-0

Kako sam i napisao u jednom od gornjih postova, dok god je SC na stazi nema tu tko drugi diktirati tempo. Kada se SC makne tada prvi vozač koči PRIJE zavoja baš zato da bi imao bolji izlaz iz njega i da još jednom zagrije kočnice, a ne koči u zavoju kada već drugi vozač drži gas i sprema se na pretjecanje. Pametnom dosta, ali kako ćeš to objasniti onome tko nije pametan