Tema: Putovanja
View Single Post
Staro 27.06.2017., 09:51   #151
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
ja sam "odrasao" u maslenici, imamo tamo obiteljsku vikendicu i za ovo kaj ti tražiš bi moglo biti savršeno.

ove godine ne idem jer nemamo tam klimu, a vruće zna biti za popizdit (nemrem zdravstveno na vrućine), ali će mimo toga cura sa starom rentat za nekih 35€ ako sam dobro zapamtio.

plaža imaš random profila i brdo divljih, a što je najbolje imaš random temperatura pošto se radi o zatvorenom dijelu koji s jedne strane ima komunikaciju samo kroz most, a sa druge se zrmanja ulijeva. meni najbolje odgovara recimo vrulje gdje se valjda s velebita ili otkud već slatka voda spaja sa morem pa je taman za osvježit se.

imaš par birtija, cijene su lol, tommy sa cijenama ko u zagrebu, u blizini ti je posedarje sa mnogo većom ponudom svega, a i zadar nije nedohvatljiv (makar je meni dosadan as fuck), ali barem ima interspar prije nego što uđeš

edit: ove godine idem po treći put u jednu vikendicu u pokupskom zbog prijespomenutih vrućina i blizine rijeke, drvena vikendica u šumi sa potkrovljem full opremljena za užasno razumnu cifru (2200kn za 7 dana, stane 2 para bez greške)... prošle godine kad smo išli krenuli smo iz zg sa 35c koje je rekao auto, došli smo tamo i nutra je bilo 18c, prethodno ja se raspitivao o klimi, a žena mi pričala o dekicama

Zadnje izmijenjeno od: syss. 27.06.2017. u 09:59.
syss je offline   Reply With Quote