Pošto nema Ambi pur-a
krenimo redom:
Citiraj:
Autor Romul
Dugo nismo o diskovima i pločicama
Ko je ono ovdje expert? Dottore?
Trebao bi mjenjat prednje diskove i pločice pa gledam šta uzet.
Brembo disk sam mislio uzet ali kakve su im pločice?
Ili možda kombinacija Brembo i Hella Pagid umjesto Brembo pločica?
Ili ići na sigurno pa Textar disk i pločice.
Što je uopće na BMW-u original Textar ili Jurid?
Ne treba mi ništa specijalno. Osim naravno nesmije cviliti. I želim onaj initial byte kod hladnih kočnica koji je inače kod svih BMW-a izražen...navikao se već na to pa mi paše.
|
Jurid je gori.
Textar ide više manje u Mercedese ponekad BMW (uleti i Zimmermann)
Ali u zadnje vrijeme sve više uzimaju Meyle. Provjeri ako je dostupan. U najboljem slučaju ATE i nemaš to gledati dalje.
Citiraj:
Autor sinisa1989
Vjerojatno će ti on dati bolji odgovor, no ja sam čuo da je recimo Brembo diskove dobro kombinirati s njiihovim pločicama, tj. da bude isti proizvođač diskova i pločica ako je moguće. Barem su meni tako rekli dok sam se raspitivao za svoj auto. 
|
Brembo je ok, ali pločice su živa katastrofa. Ovisi kako koji Brembo gledaš jer većinom proizvodnje prebacio sa Italije u Kini. Osim Sport programa.
Ali ima boljih od Bremba gdje stižu Pagid, Endles, Carbootech, Mintex, Carbone Lorraine, N grupa, DBA, Preformance Friction, Ferodo DS, Alcon, AP Racing. Jedino od Bremba valja klješta i to ih drži tradicija.
Citiraj:
Autor tech
ATE OE ili power.
|
Ate PowerDisc diskovi i pločice Ate oem. Nemoj keramičke pločice, NO NO.
Ali sasvim fiino ide u oba Ate oem.
Citiraj:
Autor adaksinjo
kolko sam shvatio, Dottore tvrdi da je poanta staviti diskove za broj vece i obavezno felge bar 2" vece 
|
Nisam to rekao.

Kako je tvoj Vrancuz i Bosch dijelovi? Kako bi rekli talijani, prokleti Bosch pumpa i uzdižu Magneti Marelli