View Single Post
Staro 19.11.2005., 18:41   #22
Denzil
Secret Undercover Agent
Moj komp

Denzil's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
PROBLEM RJEŠEN

Necete vjerovat al stvar rjesena!!
KAKO?!?
Kao prvo stavio sam TRECI monitor pokraj mojeg i ustanovio da je na njemu slika savrsena... onda opet ovaj drugi al s DRUGE STRANE mog monitora i ustanovio da je i tu slika savrsena..pa sam cak posumnjo da nije stvar u monitoru nego u necem drugom, kao npr. prigusnica za neonku ispod stola - no nije, ipak je bio monitor. I uslijed svog tog ustekavanja, paljenja i gašenja monitora...ugasio sam u jednom trenutki i svoj monitor i kad sam ga upalio, ovaj drugi monitor je bi pored njega vec upaljen, jednostavno je MOJ monitor svojim paljenjem demagnetizirao ovaj drugi monitor...za jedno75%.. ponovo ga ugasio pa upalio i mrlja je skoro u potpunosti nestala..
sad, cito sam negdje na netu da se monitor sam demagnetizira tokom paljenja ap je vjerojatno stvar u tome.. MOJ monitor je bio magnetiziran nekim malim poljem ali tako da njemu nije smetalo i onda kad sam stavio ovog LGa kraj njega LGu je smetalo... i nakon par paljenja i gasenja moj se demagnetiziro i stvar rjesena!! ja ne vjerujem! no u svakom slucaju, JEEEEJ :clap:
ocete slikice ? inace mrlja je jos tu ali je sad jedva vidljiva...