View Single Post
Staro 26.06.2017., 08:44   #764
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Presmiješan mi je bio taj intervju gdje je spomenuo utjecaj na mlade dok ispija svoj sokić pred kamerama - PR iskustvo na najvišoj razini.

Kasnije su radili intervju s vettelom i spomenuli mu što je hamilton rekao po pitanju utjecaja na mlade i ovaj se zblesirao na barem 5 sekundi
Uglavnom, moje mišljenje je da su oboje tupsoni:

1. Hamilton za usporavanje jer se to ne radi u zavojima sa hladnim kočnicama i gumama pod SC-om jer se nemalo puta desilo u bližoj i daljnjoj povijesti da se netko pod SC-om skucao u vozača ispred ili je izgubio kontrolu nad bolidom i skucao se u zid jer su F1 gume i kočnice itekako podložne promjenama temperature. Njihova radna temperatura mora biti vrlo visoka i ako se treba udaljiti od SC-a onda se to radi na ravnim dijelovima na kojima svi mogu u miru zagrijavati i gume i kočnice, a ne u zavojima. Nije ovo Monte carlo pa da ima 50 metara ravnice.

2. Vettel zbog amaterskog ponašanja jer iako je očito da ga nije išao namjerno udariti jer toliko ipak nije blesav, ipak je zbog lamatanja ručicama kao neka curica skrenuo u Hamiltona i to nije u redu.

3. Kao bonus - Charlie je tupson i tog čovjeka bi trebalo trajno udaljiti od donošenja bilo kakvih odluka, pa čak i dogovaranja termina za kavu.

I za kraj, osim kukanja Hamiltona da mu Bottas pomogne što ja osobno ovako javni nisam još čuo od nijednog vozača, a pogotovo svjetskog prvaka, nisamo mogao vjerovat ikada je kritizirao SC zbog spore vožnje. Pa nije to le mans prototip da može ići kroz zavoje sa 150. Taj auto postoji s razlogom. Nitko ne želi imati bolid formule kao SC jer taj auto mora biti u mogućnosti izaći trenutno na stazu i voziti po njoj bez da se brinu hoće li uopće 15 ljudi oko njega moći startati SC na vrijeme, hoće li on sam moći održavati temperaturu kočnica i guma, siguran sam da treba imati i kompleksniju radio vezu, te signalizaciju na automobilu.....s te strane Hamilton je ispao potpuni amater.

Zadnje izmijenjeno od: Morpheous. 26.06.2017. u 08:53.
Morpheous je offline