View Single Post
Staro 25.06.2017., 11:34   #1804
tskarda
Premium
Moj komp

tskarda's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Autor Ag008 Pregled postova
Još nisam probao miniranje, skupljam informacije.
Zašto je napisano da virtualna memorija bude 20gb?
Naime, koristi mi ssd, koji već sada ima puno zapisa, pa ako je potreban tako velik i on ga puno koristi, mora li se tako veliki staviti?

Mogu li ja 5-6h dnevno uključiti miniranje, tj u pauzama, mora li to non stop raditi tj treba mu vremena dok ne počne?
Agooo! Dobrodosao nazad!
Pusti te amatere, diskove, virtualnu memoriju itd... Koristi linux na usb sticku i spavaj mirno.

Ja na mojih 4-5-6 farmera zavirim jednom tjedno da vidim prasinu, linux radi ko urica i nemas nikakvih briga.

Sto se tice farmanja, potrebna je cca minuta-dvije da pocne rudariti, a poolovi broje koliko imas prijavljenih share-ova za vrijeme rudarenja. Svaki share ovisno o mnogim parametrima ti nosi (karikiram) 0.0000X eth i onda ih skupljas. Kad skupis odredjeni broj, poloniex prihvaca samo od 1.0 eth na više, neki prihvacaju 0.05 eth, a i poolovi su razliciti. Neki ti isplacuju cim skupis zadani iznos, neki isplacuju jednom dnevno cim skupis zadani iznos itd... Sve se to svodi da ces prije ili kasnije odustati od farmanja jer je previse svakodnevnog truda za malo novaca. Jedna grafa od 20mh/s da farma 5 sati dnevno ti donese cca 15 dolara ili 100 kn.

A toliko zaradis s puno manje truda na nagradnim igrama ili na popustima diners+konzum klik. (Morao sam, sorry)
tskarda je offline   Reply With Quote