View Single Post
Staro 25.06.2017., 11:21   #2607
ibme74
Premium

ibme74's Avatar

Datum registracije: Jan 2013
Moje zadnje iskustvo s njima nije bilo dobro. Dosada su uvijek bili korektni (kada je recimo jos davno crkla GTX950 u frendovom kompu kojeg smo slozili od komponenti iz njihovog ducana bilo je stvarno rijeseno brzo) ali zadnji puta su stvarno odugovlacili da sam imao osjecaj kako sam grafu kupio u E Digitalu. Naime 1.2 ove godine mi se iz cista mira restartao komp i stoji samo crna slika na monitoru. Probam par puta sa tipkom reset, nema rezultata. Normalno prvo sto sam probao je iskopcat HDMi kabel iz grafe i ukopcat u plocu. Nakon toga komp boota normalno. Ugasim i jos jednom za svaki slucaj provjerim sa grafom opet ista stvar. Odma ih kontaktiram mailom, objasnim sto je bilo, nedugo zatom dobijam odgovor da posaljem graficku na njihov servis. Istu vecer zapakirao, ujutro poslao preporuceno i 3.2 je to vec bilo kod njih. E sada, tu krecu komplikacije i da skratim drugu pricu grafu sam dobio tek 17.03. Doduse nisam ih previse ganjao jer u to vrijeme svakako nisam bio doma tako da mi komp nije ni trebao. Kada sam se vratio pocetkom treceg mjeseca (10.03)sastavio sam im mail gdje im prjetim tuzbom ukoliko mi ne posalju grafu ili vrate novac jer je razumni rok davno prosao. Na taj mail dobijam odg kako su poslali "pozurnicu" dobavljacu i 2-3 dana kasnije kako im je dosla nova grafa i kako je prosljedjena kurirskoj sluzbi. E sada, njihov izgovor je bio kako je graficku bilo tesko nabaviti jer je vec stariji model (R9 380). Sad jel stvarno bilo do bavljaca ili su oni zabusavali ne znam.

Sto se RS Magazina tice oni su vec su*ci druge vrste
Jednom prilikom sam na njihovoj fejsbuk stranici komentirao konfu koju prodaju, tj ostavio sam negativan komentar u smislu da su mogli i bolje sloziti za cijenu koju traze (bilo je nesto tipa i5 7400+GTX1050Ti za 6.000kn) na cega su oni bez ikakvog odgovora blokirali moj profil da vise ne mogu komentirati postove, znaci strasno, ni kritiku ne smijes ostaviti, a da sam ih pohvalio vjerojatno bi jos istaknuli komentar
ibme74 je online   Reply With Quote