Citiraj:
Autor Lewis
Ma jasta, pravo si mi reko, bolje da sam ulozio 20k u tihi komp da igram igre sa 1080Ti i 4k monitorom, je u pravu si 100%, neznam samo kako sam to previdio, pa to bi mi se sigurno "isplatilo" puno vise  .
Vidim imas problem citati sa razumijvanje ili sta ? Jesam ti dao konkretne podatke o temperaturma grafickih , brzinama ventova 1080Ti koje imam i koristim svakodnevno a ti pricas hipotetski ? Znaci nema mi taj setup prijatelj ili susjedov susjed pa pricam o tom iskustvu iz rekla-kazala.
Probja staviti 2.5 slot grafe u 1,4,7 pa onda probaj isto to sa dual slot i javi mi temperature. Ja sam probo svakakve kombinacije, ti ocito nisi pa laprdas gluposti.
Ali ok, naviko sam ja na te "forumske pametnjakovice" koji sve sto procitaju online milse da su popili svu pamet svijeta i da je to zakon.
Samo naprijed kupit i sebi takvu 2.5 slot grafu i vozi misko a ujedno javi EVGAi koja isto pravi 1080Ti u dual slot za gamere i overclockere da su mulci jer ta grafa "mora" obavezno imati 2.5 slota  .
|
Vidim da ti fizika nije jača strana.
Što je hladnjak veći, ima veću masu.
Veća masa podrazumjeva veću temperaturnu konstantu (dulje se zagrijava i hladi) i implicira manju maksimalnu temperaturu. A navedeno implicira manju buku pri svakoj temperaturi.
Osim toga taj hladnjak je odlično izveden i ima odlične ventilatore.
Ova kartica nije za SLI, ili kombinacije s više kartica, al to ne znači da nema svoju svrhu.