Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 23.06.2017., 14:47   #8544
jean luc
Premium
Moj komp

jean luc's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Dječki, ne znam zakaj ste tak negativni.....mislim da mogu pisat u ime mene i Sysa - nit šta opravdavamo - koji bi nam bio interes od toga? niti što pljujemo i slinimo.

Pokušavamo pomoć kolegi Sraletu sa nekim mišljenjem o spravici koju si misli kupit - možda.
Poanta jest da je bolje slušati nešto nego slušati ništa - ovisno o hrpi faktora koji mogu utjecati na tu činjenicu, a razrješenje je na onom koji pita savjet - možda je taj Naimčić samo skupo gov***ce, al čovjek će se sam odlučit kud će dalje, i još će nam javit svoje mišljenje o tome.

Kakva je sad to polemika i metiljanje o "čudnim" audiofilima? Kolko ja vidim, a ne bi rekao da sam slijep - sve 5. Neka informacija, barem trag ili tračak iste, više za svakog ko čita ovu temu.

Ista je stvar sa Aquinom stranicom - Srale se sam osvrnuo na istu, i što se mene tiče to je potpuno relevantan izvor informacija, jer čovjek piše o vlastitom iskustvu (iskustvima), razumljivim žurnalističkim stilom.
Zato je, mislim, i postao prilično posjećeno mjesto opće hi - fi tematike, dapače čini mi se jedino na kojem u kolko tolko redovnom ritmu izlazi ta tematika u javnost na hrvatskom jeziku.

Taj konkretan slučaj je zapravo dragocijen info za svakog ko bi se uputio u tako nešto, jer je čovjek opisao svoje iskustvo i prije i poslije tretmana, a sam posao je obavio Ishmael, dakle stručna osoba koja je u krugovima lokalnih entuzijasta poznata po konstrukciji zvučnika sa odličnim odnosom cijene i kvalitete, koja nažalost nikad nije doživjela neku ozbiljniju komercijalizaciju.

Tak da sve u svemu, ak je neko relevantan u našim okvirima, ova dvojica su ziher u tom društvu. Stvarno je ružno zvati objavljivanje tog iskustva preseravanjem. Al fakat.
jean luc je offline   Reply With Quote