Citiraj:
Autor Mirkopoter
Da si odbio ponudu od te ženske koja te zvala sutradan dobio bi vjerojatno i ti za 209kn jer te prvo zove "slabiji" save desk i tek onda kad njih odbiješ zove te onaj "pravi" save desk koji ti nude max sniženo.
|
Meni je ta ženska ponudila MAX3 paket za 249 kn i rekla da razmislim i da im se javim kada odlučim. Djelovala je kao da joj je svejedno hoću li prihvatiti tu ponudu ili pak raskinuti trenutni ugovor, platiti penale i prijeći na Iskon. Očekivao sam da će se boriti svim silama jer sam doista dugogodišnji korisnk i imam sve 3 usluge i podosta plaćam za to (370 kn). Čak je i spomenula da obično produljuju ugovor tek kada preostaje još 3 mjeseca ili manje od isteka trenutnog ugovora, a meni je bilo 6 mjeseci pred istek ugovora.
Iz tog razloga sam prihvatio ponudu jer sam vidio da nisam u poziciji kao netko kome je istekao ugovor i nema ni kune penala pa "prijeti" da će prijeći na drugog operatora.
Iskreno, ja sam i s ovime zadovoljan jer onih 370 kn/mj. je doista previše. Ovo će sada biti preko 100 kn manje.