Citiraj:
Autor markecSMB
To što ti ne voliš svoje uši to je tvoja stvar.
Grafička ima odličan hladnjak, i pod maksimalnim opterećenjem je znatno tiša od konkurencije.
Ventilatori se uz vsync u dobroj mjeri nikad neće ni upalit.
Ima ljudi koji su puno love utrpali da imaju tihi i brzi kompjuter, a što se tiče grafičkih, ovo je brutalna grafička po perf/db.
Ak ti ne paše kupuj blowere i rendaj s njima koliko te volja
|
O cemu ti pricas ? Imam 2 komada 1080 Ti jednu iznad druge u slotu 1 i 4 (i jos TitanX u slotu 7) i nijeda nije blower fan. Obje 1080Ti se vrte fanovi u full loadu/opterecenju grafe na 2400-2700 rpm i temp grafi je 64-68C (gornja je toplija jer ju donja grije) nakon 24/7 rendera. Nit je glasno nit je vruce a obje su 2 slot grafe i nisu FE. Kao sto rekoh 2.5 slota cisto preseravanje (kao i one koje imaju 3 pin napjanje za to d adobiju 25 Mhz brzi takt na 50W vecoj potrosnji

). BTW ima gamerskih koje su 2 SLOTA.
I molim te nemoj meni pricat o trpanju love u kompjtere. Pogledaj moju konfu pa onda pricaj o tome (ugrubo sa monitorima/diskovima i grafama oko 150 000+ kn je kostala).
Citiraj:
Autor vedranzeman
Zašto je tih 2.5 slota ljudima toliki minus?
K'o da ćete koristiti taj 3. slot u normalnim uvjetima i sa dobrim sluhom.
|
Pa nece zato sto ni nemoze fizicki stat

ako je 2.5 slota. Ali koristit se moze 1,4,7 u u tom slucaju ako stavis tri komada ova srednja ce biti najtoplija i gornja ce biti toplija jer je blize backplateu srednje i dobija vise vruceg zraka nego da je 2 slot GPU. U tome i je stos. Ajde da to stvarno treba onda bi bilo opravdano i samo takve bi se pravile, ali netreba jer postoje 1080Ti koje su 2 slota i u takvoj 1,4,7, konfiguraciji su hladnije nego ove 2.5 slota u tom setupu.