Citiraj:
Autor Guls
Po meni je blokiranje prometnica kazneno djelo.
Da ja stanem tako vozilom nasred ceste, iz nekakvog prosvjednog razloga, mislim da mi ne gine sud. Jer po meni to nije normalno i tako se ne prosvjeduje.
Samo mislim da za to nitko neće odgovarati.
|
Ja cijenim
kreativu
Citiraj:
Autor Master_Hrc
Neki dan me prosla giulietta i onako zagledam se malo bolje i stvarno je ono vrh vrhova što se tice dizajna, ostre linije, o svakom detalju se vodilo racuna, cista milina bez obzira sto mi je u po pouzdanosti dno dna, IMO. 
|
Ovo o pouzdanosti je teški mit. U zadnjih 5 godina koristim 3 Alfe, najviše 147 JTDm, pa Giuliettu JTDm, te odnedavno Mito TBI. Familijarna vozila, voze se u raznim režimima, muški i ženske od 20 do 65 godina, ni jedna nas nije ostavila na cesti. Daleko od toga da su bez mane ali reći da je jedan od ova tri auta nepouzdan je smiješno. Uz njih su tu i Mazda 6 (mislim 2006 model) i BMW F30, oba dizeli. Mazda je 2 puta otkazala i završila na neplaniranom servisu, a i BMW ima nekih mušica. Jesam fanboy ali ni jedan auto koji sam dosad vozio mi nije dobar na volanu kao 147. U kombinaciji sam za još jednu Alfu, za zabavu, a nisam baš lik za visit po servisima, niti su mi mehaničari prijatelji
edit: Giulietta traži izmjenu remenja, evo ponude: