View Single Post
Staro 22.06.2017., 13:23   #3030
seget
Registered User

Datum registracije: Jun 2017
lumia 950

Pozdrav ekipa,
Novi sam na forumu i napravio sam racun samo zbog ovoga

Imam Lumiu 950 kupljenu prije 6 mjeseci u Tmobile-a u St.
Mladi brat je koristio do prije nekoliko dana i sada je kod mene.

Mobitel se prilikom koristenja uzasno brzo zagrije, skoro do mjere da ga ne mogu drzati u rukama. Jos gore je kada se puni (pretpostavljam da je zbog Quick chargea ali svejedno je uzasno vruce). Baterija mu nije najjaca strana, posebice kada surfam s Edgeom... Sprzim cijelu bateriju u 2 sata surfanja (bez videa i igrica).

Prije 950 koristio sam 735 i nemam zamjerki na nju, ali ova Lumia me izluduje i s konstantnim izlazenjem iz aplikacija i rebootovima, uvijek u krivim trenutcima.

Instaliran je najnoviji software i firmware. WDRT i hard reset nakon takoder. Sve aplikacije pogasene u backgroundu, NFC i Bluetooth off, osvjetljenje ekrana na najnize moguce, jedino potrebne aplikacije instalirane bez igrica, email sync iskljucen...

U iskusenju sam reklamirati proizvod i poslati ga na servis u Tmobile-a.... Stoga me zanima vas savjet i vasa iskustva vezana s otklanjanjem gore navedenih kvarova naobitelu i iskustva sa servisom, odnosno slanjem mobitela na servis zbog softverskih problema.
Tnx.
Toni

Zadnje izmijenjeno od: seget. 22.06.2017. u 14:21. Razlog: Dodavanje informacija
seget je offline   Reply With Quote