Citiraj:
Autor Rista
A ostatak opreme? Cijeli lanac mora podrzavati odredjeni DRM level ukljucujuci kablove, a/v receivere itd. Ako je nesto nekompatibilno, Netflix nece raditi duze od par sekundi ili nece uopce pokrenuti film. To je mali zajeb sa ovim boxom jer ljudi obicno zele pretvoriti non smart TV u smart TV a ispada da je starija oprema nekada nekompatibilna.
@Ag008 A95X uopce nije usporediv jer ne vrti Android TV pa Netflix kao da i nemas.
|
Citiraj:
Autor Spikeman
Hmmm to je onda problem, ja isto imam Panasonic plazmu i to jos stariju nego gabre 50VT30 a najvise kaj bi gledao je hbo go, netflix, YT... i ak blokira sadrzaj onda je to banana 
|
Sad sam citao po xiaomi.eu forumu.
Box je hit or miss. Ekipa kupi dva pa zadrzi onaj koji radi. Nije to do tva ni kablova jer sam ja probao spajati na monitor, i na receiver/projektor,sa razlicitim kablovima. Netflix nece.
Vidio sam da jednom decku radi otkako je uzeo hdmi switch i preko njega spojio. Ako nije switch izmedju,ne radi netflix.
Budem probao jer osim toga box je ok, ali me jebeno iritira youtubeaplikacija koja je ono toliko ogranicena mogucnostima, kao da je od prije 20 godina. Nema quick premotavanja, kad sphstis da vidis related videos, ako nista ne diras duze od dvije sekunde (recimo dok cekas da se naziv videa odskrola da mozes lrocitat) ono makne listu.
Stisnes pauzu na videu,vratis se za minutu, ono izislo van iz videa.
Isto sa kodiem ako se sjecam.