View Single Post
Staro 21.06.2017., 16:18   #2249
Mommistake
Premium
Moj komp
 
Mommistake's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2008
Lokacija: Shire
Postovi: 16,123
Potpisujem sve što si napisao. Ne pijem whey. Hrana + trening je 90% uspjeha, suplementi samo 10, ako i toliko.

Drugo. Trenutno sam na Keto dijeti, banane odpadaju.

Što se tiče ovih sportskin aktivnosti, nisam u mogućnosti ići na košaricu ili nogač više, oba koljena su bez meniskusa i na desnom je i prednji križni operiran, na lijevom napuknut

Trener + nutricionist, čuda radi. Zadovoljan sam, nije skup, 2 mjeseca radimo skupa, plan prehrane + vježbe itd. Dobio preporuku za njega od prijatelja koji se bave bodybuildingom, on će mi u 2 mjeseca promjeniti svjest o hrani i vježbanju, nadam se.

Što se tiče doručka, proučavanjem sam skužio da je loša opcija da prvi obrok baziram na šećerima, inzulin poništava rad ostalih hormona pa gubimo te benefite, a zbog dugog posta (noć, spavanje) ovaj je obrok inzulinski najosjetljivi što znači da postoji i najveći rizik spremanja viška u masne naslage. Zato se neću bazirati ujutro na zobenima, sjemenkama i kruhu. Voće sam kompletno izbacio sljedećih 2-3 tjedna.

600g piletine dnevno, opravdava. Jedem 4-5 puta dnevno. 200g piletine ide u obrok + povrće, pokušavam ne jesti škrobasto povrće (paradajz, papriku itd.). Ne jedem piletine toliko baš svaki dan, ubacim i 150g crvenog krtog mesa umjesto te piletine.

Ne brojim kalorije, ne očekujem iznenađenje svaki drugi dan na vagi, ne stajem na vagu sljedećih 2 mjeseca.

Znam da postoji tu masa ljudi koji žele pomoći, znaju što žele, ja sam se našao u tome, istražujem, čitam, učim i lagano se kužim. Zato takav režim.

Tunu jedem 3-4 puta tjedno u 1 obroku (max 200g, većinom 150g).

Nakon 3 tjedna dodajem posni itd.

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 21.06.2017. u 16:28.
Mommistake je offline   Reply With Quote