View Single Post
Staro 21.06.2017., 15:35   #2248
Lak
Premium

Lak's Avatar

Datum registracije: Feb 2010
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Nije?

600g piletine dnevno, oko 4 jaja, 200g tune, posni sir, tvrdi nemasni sir, povrće itd. To je preko 50kn dnevno/osobi.

Što je 1500kn mjesečno, samo za jednu osobu. Dvoje smo koji tako jedemo.

+ dvije članarine gyma mjesečno 500kn + suplementi + vitamini i minerali. Znači prehrana i gym oko 2500kn mjesečno. Nije puno?

Režije? Auto?

Pa kad sve baciš na papir, vidio bi.

Ok, kak ti veliš...
Whey je bacanje love uz takvu prehranu, znam i ja o čemu pričam, jer sam prošao upravo ovu tvoju fazu nabrijavanja i potpune posvete svakoj sitnici, brojao sam kalorije...sve je to uzalud ako se ne baviš profesionalnim bodybuildingom.

Također tuna ima puno žive i nije preporučljivo ju jesti kao posni svaki dan, ubaci ju 2 puta tjedno maksimum.
Nemoj jesti samo tunu, jedi bilo koju ribu tih 2 puta tjedno.

Ako plaćaš osobnog trenera, otkaži ga istog časa, to je bacanje novaca u kakvom god da si stanju fizički, znaj da 3-4 puta tjedno intenzivne teretane uz ovaj jelovnik koji si napisao plus obaveze posao itd ce te dovesti u stanje identično kao što bi te i trener doveo.
Nutricionist je ista priča, bacanje love, jer vidim da si naučio prehranu za postizanje svog cilja.

Savjeti...zaboravi brojanje kalorija, whey, trenere, vježbaj pravim težinama, ubaci aerobni trening jednom do dva puta tjedno (nogomet s ekipom, košarku, plivanje), jedi to sto si napisao uz redukciju tune i ne gledaj vagu nego samo ogledalo.

Zivjet ces sto puta bolje i neoptereceno od raznih grama proteina, masti i uh, vitamina i minerala...probaj jesti 4-5 umjerenih obroka dnevno, slobodno se napij i nazderi raznih govana jednom tjedno i kroz dogledno vrijeme ces doci do cilja, na silu gubiti kile u kratko vrijeme je opasno za zdravlje.

A 600 grama piletine dnevno necu komentirati, zalim samo te pare.

Evo ti super dorucak...banana+8 zlica zobenih+smrznuto sumsko voce iz lidla+zlica meda+vode po zelji da razrijedi sve, naravno u blender.

Ubaci si badem, orah za meduobroke sa nekom vockom, pa rucak bilo koje meso sa umjereno tjestenine ili krumpira, upamti da masti nisu problem, problem je pretjerano ugljikohidrata (kruh), rafiniranih secera...

E da, imao sam isto 28 godina kad sam poludio na kalorije, proteine itd, ali ti po svome radi, samo sto ces dosta brzo skuziti da to sto radis nije potrebno za super stanje duha i tijela, nego ovako kako sam napisao.

Ali ako planiras fakat brutalan izgled, onda deri po svome.

Inace se moze i odlicno dotjerati bez wheya i brojanja kalorija...i toliko piletine

Zadnje izmijenjeno od: Lak. 21.06.2017. u 15:43.
Lak je offline   Reply With Quote