View Single Post
Staro 21.06.2017., 15:26   #1128
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor imart Pregled postova
Heheheh... cuj Uvijek ce biti huawei ovaca za sisanje pogotovo zenskih koje pate na izgled. Joj kak je lijep moj honor ili p lite a nije skup ko iphone ili samsung. I ja odavno tvrdim da nisu nista bolji od xiaomija koji bar prizna da nema zastitu ekrana gore i da se stavi odma staklo. A hisilicon cpu nebi vise ni komentiral, bas 20. stoljece.. kak trouble kaze. Samo vlasnici ne zele priznati da imaju telefon sa manjkavostima. Ali to govori i o samom covjeku. O ljudskom ponosu i nespremnosti priznavanja mana kupljenih tehnikalija. Eto kupio sam ios uredjaje nedavno i stalno im nalazim neke mane i priznajem imaju ih. Ne vrede tih novaca. Htio sam probati i sad se mucim. Neke tweakove sam vec skuzio uz pomoc googlea a neke budem.
Netko je reko da nemam para pa pljujem po iosu o svasta. Svakakvih ljudi ima a pogotovo onih koji misle da i njihovo govno vrijedi.
OK, imam mate 8, dakle ovca sam za šišanje. Pogoni ga taj manjkavi hisilicon cpu iz 20. stoljeća. Eto, spreman sam priznati mane telefonu al ih ne vidim pa te molim da me prosvjetliš.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F