Citiraj:
Autor zvonac
8505, ima problema sa cvrcanjem a 9005 sa bandingom?
Ili je obrnuto?
|
Obrnuto! Zaboravio sam i jednu vaznu stvar. 9005 ima glossy a 8505 polu mat povrsinu ekrana.
Citiraj:
Autor Sn4k3
Rista sto kazes na UE60KS7002UXXH (9400kn)? Dvoumim se, uzeti taj model ili veceg brata (UE65KS7002) zbog malo vece udaljenosti od tv-a (cca 4.5m). Razlika u cijeni je cca 3000kn za tih 5".. Dali preporucas nesto drugo u tom cijenovnom rangu..?
|
Imao sam bas taj 60" model. Slika je bila dobra ali kvaliteta izrade nije bas nesto. Na 60" je donji bezel plasticni a na 65" mislim da nije. No bitna stvar je sto mi je osvjetljenje probijalo iz bezela. Ne na ekranu nego bas iz bezela. Imao sam i veliku, plavu, neocistivu mrlju posred ekrana. Ti moth eye se opcenito ne mogu cistiti zato treba biti super oprezan ne samo ne dotaknuti ih nego i pregledati na svjetlu kakav je iz tvornice. Jer mnogi dolaze prljavi, sa mrljama koje nicim ne mozes ocistiti. Ako i probas bit ce samo jos gore. Uglavnom, 60" ti ima Sharp panel dok je 65" bas Samsungov i recenzije su relevantne za njega. Ja bih isao na 65" ako se mozes protegnuti jer sa 4.5m 60" dosta maleno izgleda.