View Single Post
Staro 21.06.2017., 12:32   #565
bloodthorn
Crypto currency
Moj komp

bloodthorn's Avatar

Datum registracije: Aug 2008

Matična ima:
1 x PCI Express x16 slot, running at x16 (PCIEX16) (For optimum performance, if only one PCI Express graphics card is to be installed, be sure to install it in the PCIEX16 slot.)
1 x PCI Express x16 slot, running at x4 (PCIEX4)
3 x PCI Express x1 slots
(All PCI Express slots conform to PCI Express 2.0 standard.)
2 x PCI slots

Imam ja 4 te ploče i na svima mi rade po 5 kartica. Imao sam sličnih problema i uvijek je stvar bila u riserima ili driverima. -->
Citiraj:
Autor Tomy B. Pregled postova
Imam problem da nikako u device manageru ne vidim sve četiri kartice, slijedi opis pa dajte ideje što da probam.
Ako stavim manje od četiri kartice u bilo kojoj kombinaciji vidim ih sve, ali kad ubacim četvrtu ne vidim jednu koja je na riseru u utoru PCIEX1_3

BTW: probao sam sve moguće kombinacije s premještanjem grafički, kabela, X1 i X16 dijelova risera

MBO: Gigabyte GA-970A-DS3P
CPU: Athlon II x2 250
RAM: Kingston HyperX Savage 8GB 2x4GB
GPU: 4x Sapphire RX560 Pulse OC, 4GB
PSU: 550W Fortron HydroX ATX

- jedna RX560 je u PCIEX16 i zbog nje nije dostupan PCIEX1_2
- druga RX560 je u PCIEX4
- treća i četvrta su preko risera (ver. 6 i direktno molex uštekan) u PCIEX1_1 i PCIEX1_3

Matična ima:
1 x PCI Express x16 slot, running at x16 (PCIEX16) (For optimum performance, if only one PCI Express graphics card is to be installed, be sure to install it in the PCIEX16 slot.)
1 x PCI Express x16 slot, running at x4 (PCIEX4)
3 x PCI Express x1 slots
(All PCI Express slots conform to PCI Express 2.0 standard.)
2 x PCI slots

Imam ja 4 te ploče i na svima mi rade po 5 kartica. Imao sam sličnih problema i uvijek je stvar bila u riserima ili driverima.

bloodthorn je offline   Reply With Quote