21.06.2017., 11:35
|
|
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Autor jean luc
Ha, kužim te zapravo u potpunosti, jer sam i sam trenutno u situaciji da sam zbog nedostatka prostora (odnosno - ustupanja prostora u dnevnoj sobi maloj gmizavici i već stotinama njenih igračaka) prešao na zvučnike koji se vješaju na zid + subac.
Da se nisam sa prodajom zvučnika telio mjesecima (i prodao ih fakat povoljno, premda ne u bescjenje), možda bi i ja rasprodao i ostatak hife i
prešao na neko takvo rješenje. No krenuo sam u DiY, i zapravo sam zadovoljan, iako nekim većim dosezima tipa stage tu nema mjesta.
No, to mi je omogućilo da relativno često ipak slušam glazbu, obzirom da sam dobio potreban prostor, a na sluške se nikad nisam uspio naviknuti.
Tak da predlažem da zagrizeš metak i naručiš Naima, pa javi nama da mi znamo jel to čemu
Hej, tom služi forum, ne? 
|
Super da se pojavio netko tko razumije moje potrebe i razmisljanja, za razliku od vecine koja se cudnim cudom iščuđava
A ovaj tvoj prijedlog je čisto ok, osim jedne sitne sitnice, a to je da ce taj Naim svakako morat biti detaljno poslusan prije kupnje. Iako taj Naim nije jedini proizvod takve vrste, ali na dosta mjesta se ističe kao jedan od najboljih u klasi do 1k $
|
|
|