Citiraj:
Autor zdgrunf
Oooo kolega Zupy (s nekih drugih foruma) sad si me sj s tim linkom. Nego, kakva je u konačnici razlika između a95x i mi? I jedan i drugi mogu kodi, mogu s usba? Samo je OS ili ima još nešto?
|
Ja sam imao oba
A95X - ti je super opcija ako zelis koristiti samo KODI ( posjeti malo temu o KODI-u da vidis trenutnu zabrinjavajucu situaciju sa zatvaranjem mnogih servisa zbog tuzbi ) i youtube.
na njemu je normalni Android koji nadjes na mobitelima/tabletima i u playstoru imas SVE sto bi imao i na mobitelu ( iako sve te aplikacije nisu optimizirane da se koriste na daljinski, ali mozes spojiti misa pa sa njim )
Netflix ne podrzava a95x i tamo ce ti sve raditi na 480p
ima Wlan i Lan konekciju ( iako sam ja koristio LAN jer preko WLana mi je sve bilo presporo )
Mi Box 3 - ja sam odusevljen uredjajem posto je tocno ono sto sam trazio.
daljinski je BT, minimalisticki i odlican.
U playstoru imas samo aplikacije koje su napravljene i optimizirane za Android TV OS ( znaci samo daljinski ) iako mozes ukrcati ( side load ) i svoje apps ako zelis, ja se jos s tim nisam bavio.
Mi Box ima samo WLAN i radi bez problema ( nemam problema sa niskom brzinom Wlana kao sto sam imao na A95x )
Ja uredjaj koristim iskljucivo za Netflix i youtube.
Inace jos jedna zamjerka za A95X ( ovo je mozda bilo samo do mog uredjaja , treba vidjeti kakva iskustva drugi imaju ) ali po obavezno sam ga morao restartati minimalno bar jednom u 2 dana, a u pravilu i cesce.