Citiraj:
Autor Wolverine
Dobro zar ozbiljno ekipi treba 30 jebenih radnih dana da utipka tvoj OIB u sustav i klikne ''registriraj / aktiviraj''
Mislim nabijem ih sve od reda, paket je iz Seula u Zagreb stigao za 4 radna dana a već peti dan stoji na carini u ZG. Nitko ne zna objasnit što treba i koji je postupak. Samo te šeću ko budalu.
Na kraju uopće ne razumijem koja je svrha tog EORI broja i koji će to falus fizičkoj osobi. Zar nije jednostavnije reći ok, imamo paket vrijednosti te i te, evo uplatnica na taj i taj iznos carine i poreza i po uplati dobiješ paket.
Jok, trebamo 62 službenika i pripadajuće im tajnice da svi u isto vrjeme odu na produljeni vikend i ne daj bože neki kurac rade ili još gore zrazumiju taj posao koji ''rade''.
Ne želim ni razmišljat o tome koliko će na kraju sve to koštat.
|
Nešto si gadno zbrljao. I cijela procedura i nabava EORI broja je i jednostavna i brza.
Citiraj:
Autor Milentije
Wolv, što se čudiš? Što si se uopšte vraćao u naBalkan?
Kakve ja tek scene imam sa upravom za indirektno oporezivanje i carinom kad uvozim na firmu, to nisu istine... Svaki put se zapitam što je meni trebalo da počinjem posao u ovoj vukojebini a mogao sam taj novac uložiti u operaciju plastične hirurgije i glumiti izbjeglicu iz Sirije u ŠveCkoj i živjeti k'o gospodin čovjek.
|
Aha, u Švedskoj nema EORI-ja?