Tema: Automobili
View Single Post
Staro 17.06.2017., 17:19   #29912
Romul
Premium
Moj komp

Romul's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
Autor RAUL Pregled postova
Na jugu je katastrofa,po Napoliju gledam troje na skuteru bez kacige prolaze pored gradskog policajca ovaj samo okrene glavu,zmigavci ne postoje,crveno svijetlo na semaforu ne dozivljavaju,kao niti pjesacki prijelaz.A o onim sto na divlje naplcuju parking necu niti pricati.Zamisli da u Zagrebu dodje tip i kaze ti ako hoces ovdje parkirati meni moras dati 5 kuna ako mi nedas razbiti cu ti retrovizor....Majstor uhvatio svoju cestu i lagano naplacuje parkiranje a nigdje oznacenih parkirnih mjesta

Poslano sa mog MediaPad T1 8.0 koristeći Tapatalk
Ako netko zeli vidjeti kako se vozilo prije 20 godina u Napoliju nek ode u Tiranu.
Bio sam dole 2008.god radio godinu dana i nauzivao se straha kao nikad u zivotu.
Voznja mrak i kisa na "autocesti" Tirana-Durres u autu vw Gol (nije golf vec gol) je nesto najstrasnije. A ljudi pretrcavaju kao da su divljac. U glavi mi samo krvna osveta koja je jos uvijek bila aktualna. Kolega albancu koji je bas bio cool lik nasmijan i zahebant pokupio lika na bicikli tako koji je pokusao preci autocestu i nakon toga lik je bio gotov...
Mogao bih knjigu napisati sta sam sve dole dozivio, neprocjenjivo
Romul je offline   Reply With Quote