Citiraj:
Autor T}{OR
I ja te isto ne kužim Tvrdi, što sad - zato što vozim auto od preko 200k HRK ne smijem gledati potrošnju?
Evo malo friške računice: ZG - Gardaland/Italija - ZG. Napravio oko 1100km u dva dana.
U Sloveniji zapeo u brutalnoj gužvi na putu tamo, pol autocesti u radovima. Stani kreni jedno 2h kao u najgorim gužvama za vrijeme špice u ZG. Vani u pravilu oko 35-37°, klima na max. 4 ljudi u autu skupa s prtljagom. Nakon toga zapeo među morem kamiona dobrim dijelom na autocesti u Italiji. Većinom se vozili oko 130 km/h, oko ograničenja.
Prosjek nakon cijelog puta - 5.6l. Još sam sfušario i prenapumpao gume (hladne ujutro) za put tako da potrošnja nije idealna.
Što se tiče komentara oko vožnje i kretena na cesti - tko se nije vozio po Italiji ne zna što su kreteni od vozača. Mogu na prste jedne ruke izbrojati koliko sam vozila vidio da daje žmigavac kod skretanja. Dakle, sad mogu reći da sam za neke stvari sretan što sam se vratio u HR. A navodno su na jugu Italije još gori...
PS: Ukididanje Roaminga FTW!
|
Sada je jos i dobro kako je bilo prije 20 i vise godina u Italiji.Nisi ti vozio po GRA u Rimu ili po centru Napolija pa da vidis veselja
Poslano sa mog MediaPad T1 8.0 koristeći Tapatalk