View Single Post
Staro 17.06.2017., 14:15   #905
vacs
Premium
Moj komp

vacs's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
nisam ni rekao da je root svima bitan, dajem svoje misljenje i zelje...dvije najbitnije mogucnosti sto dobijem rootanjem su adaway i greenify...zivciraju me reklame na svakom drugom koraku i smeta mi kad mi aplikacija radi u pozadini, ne zelim dobivati obavijesti (iako iskljucis sve opet iskacu neke) i ne zelim da kad otvorim fejs na mobu on meni ispod status izbaci popis mojih slika i napise "mozda zelis objaviti"..takoder uz root mogu maknuti nepotrebne "sistemske" aplikacije koje se ne mogu ni onemoguciti na samsungu, sony, htc, lg

kao sto rekoh, meni oneplus trenutno vrijedi vise od bilo kojeg samsunga i ako je izbor izmedu OP i samsunga istih specifikacija rade cu uvijek OP pa makar platio 300kn vise nego samsunga...naravno ako ukupna cifra ne prelazi 4000kn jer onda rade ostanem na op3t

ali nazalost mislim da OP nece jos dugo biti "cist", poceli su siliti svoj skin, mijenjaju i ono sto valja na stock androidu i pocinju previse apple i samsung kopirati...lagano postaju sve ono od cega sam bjezao

Zadnje izmijenjeno od: vacs. 17.06.2017. u 16:52.
vacs je offline   Reply With Quote