Jučer tipična IDIOT situacija. Idem do staraca (20 km od Zagreba, selo, bivša vikša) na roštilj. Dakel klasična cesta, po jedan trak za oba smjera...Vozim iza nekog golfa 3ce (mislim benzinac) s malom prikolicom. Lik ide 80km, meni se ne žuri..klinci iza...sve ok (ionak je ograničenje, mislim, 70). Dolazi mi velikom brzinom odostraga drugi golf (isto 3ca). Zaljepi mi se na dupe...vidim na retrovizoru dva mulca balava. I sad čekam da nas obiđe ali vidim da ide iz suprotnog smjera jedan auto. Već nam je blizu. Ravni je dio i pregledno je ali ovaj iz suprotnog smjera ide razmjerno brzo. Već sam predvidio situaciju. Mali čoban ide preticat i to nakon što je čekao. Nit pameti nit iskustva. Naravno došlo je na stani pani situaciju jel nije stigao zaobić lika ispred mene. I sad iz iskustva sam predvidio malog debila, što će napraviti pa sam na vrijeme počeo kočiti (bez da naglo panično kočim) i mali se izvuče jel sam mu ostavio dovoljno mjesta ispred sebe...trzno u desno i to je to...naravno, ovaj lik iz suprotnog smjera je sjeo na trubu i blicanje....
Eto....sad si samo mogu zamislit kak bi reagirao neko bez iskustva..nikako...mali bi se zakuco frontalno u ovog koji dolazi ili bočno u prvi auto koji pretiče a najebali bi možda i drugi oko njega...