Tema: Automobili
View Single Post
Staro 14.06.2017., 12:41   #29819
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova
Uopce nema potreba da se opravdava voznja po propisima. Da se razumijemo, ako je ogranicenje 60 ja se redovito vozim 10-15 preko ogranicenja bas zbog ovakvih likova ala D1viry. Koji pizde, divljaju, nemaju živaca i opcenito kojima je to glavni krivac za nesrece. Ali brate mili ako te smeta sto netko vozi 100 po autoputu imas ozbiljnih problema i obavezno se treba javiti strucnoj osobi za pomoc. IMO. Pa ne vozi se covjek 60 po autoputu da ga treba drvljem i kamenjem. Jebes brzinu, alkohol, glavni razlog su spori vozaci..daj me nemoj....sta je sve necu cuti...:epicFacePalm
Nisi me shvatio, kao što ni ja nisam shvatio ispravno prije tebe. Ne kažem da su krivi nego izazovu nepažljive vozače i onda bude belaja.
Ja ih obiđem i gotovo, ako mogu. Samo napominjem da smetaju.
Jako često se dogodi prometni čep, a nema nikakvog sudara niti nečeg drugog. Samo spor vozač.
Napisao sam da su uzrok, a krivci su iza.
Općenito problem stvaraju vozila koja se gibaju osjetno sporije/brže od svih ostalih. Ako svi idu 130, nema problema. Ako svi idu 100, nema problema. Problem nastaje kad svi idu 130+, a jedan 100.
Kad takav krene obilaziti šleper, više gledam u retrovizor nego naprijed. Ja ću naj***ti od nepažljivog vozača, a ne taj spori.
Alkoholizirani voze i brzo i sporo, tako da je to drugi kriterij uzroka sudara.

Ne opravdavam divljanje na cesti, ali isto tako ne treba ni izazivati vraga.

Velikom broju ljudi može pisati na spomeniku: "Vozio po propisima", "Imao je prednost", "Bio je u pravu", "On je normalan, drugi je divljao", "Nije ništa kriv" i druge stvari.

Stanje na hrvatskim cestama meni govori da se prilagodim ili da očekujem sranja. Tko god bio kriv.