Citiraj:
Autor Tempus
Pa baza i jest upravo u tome. Corsair rade uredno oba i pojedinacno svaki na gigabyte z170 k3, a pojedinacno na msi mortaru arctic b350m jedan radi cak i na 2933 mhz no s drugim uopce nece bootat. A kad su skupa opet samo tog jednog prepoznaje i to na 2133 mhz, drugog vidi u dimm slotu no ne koristi ga. Oxigledno je problem izmedu maticne i njih al evo pricekat cu jos para dana za novi bios prije nego sta ista krenem slat nazad. Ako ima jos kakvu ideju za probat rado prihvacam
|
Kad kazes da rade obje na z170 uredno, to znaci da si za obje odvrtio minimalno 1 cijeli ''krug'' testova sa memtestom i sve je proslo uredno?
Ako nisi napravi to.
I sad me sjetilo na nesto...
Ja sam imao gadnih problema sa ovim GSkill sniperima u konfi, komp se stalno rusio i memtest je prikazivao gresku. Isao ih vratit tj zamjenit u Links, i oni vele, moramo ih testirat...zovu par dana kasnije i kazu RAM je ispravan, vracamo vam ga nazad. Ja lud, neznam sta cu...i sjetim se da mi frend radi tamo, i onda mi je on zamjenio, ali tuzno je to da moras imat ''vezu'' da ti se zamjeni nesto neispravno
To su bila prva 2 keksa od 4gb, godinu dve nakon sam uzeo jos 2 ista i sve radi kako treba iz prve, cak i na visim frekvencijama od deklariranih