Citiraj:
Autor redscro
Kupi 15.6" jer nećeš naći to što tražiš u većoj dimenziji. Taj HP je ok.
Toshiba više ne prodaje laptope u Europi, eventualno se da naći neki zaostali primjerak.
Što se tvog Fujitsua tiče, ili ti je Windows zasran tko zna čime ili je HDD neispravan. Kako god, nije tu Fujitsu ništa kriv.
Po pitanju preporuke, uzmi ovo na vikend akciji.
https://www.ekupi.hr/HP-15-ay009nm-Y...m_medium=click
Jamstvo dokupi Corrigo na 3 godine.
|
Hvala na odg

Što se Fujitsu-a tiče;prvih 5-6 mjeseci sam ludio zbog pregrijavanja,,,nije mogao napraviti niti običan update..3-4 ovlaštena servisa su kopala po njemu i prodavali teorije da je hard,memorija,procesor,mijenjali termo-paste,,,čistili ga,,ne znam što sve nisu radili i mijenjali (i naplatili of kors) ali ne i popravili..na kraju sam ja sam pretraživanjem xy foruma naišao na takav slučaj i razlog je bio što iz onih bakrenih cijevi jednostavno iscuri plin i hlađenje ne radi tj. ventilator vrti ali se toplina ne prenosi i samim tim ne hladi. Naručio na Aliex. za 200 kn komplet taj hladnjak+ vent.,SAM zamijenio i od tad nema pregrijavanja ali mi je izbio masu love dok nisam skužio što je problem. Imam dva harda s različitim win. jedan je star 20 dana, i opet ne radi...cijelo vrijeme lampica procesora svijetli i spor je užas,,,promijenjen procesr-umjesto i3 stavljen i5...i obrnuto,,isti k.,samo što s i3 malo sporije radi,,,ugl negativna iskustav do ibera (nožda jednostavno naletio na škart al' jbg,ne želim opet tako proći)

Ugl thx za odgovor... Živio