View Single Post
Staro 09.06.2017., 20:41   #471
jp_rv
Premium

Datum registracije: May 2014
Citiraj:
Autor warlock25 Pregled postova
To sam trazio.Svaka cast majstore.Jos samo da D/G ili neki znalac potvrdi da li je to stvarno za 1800mhz tj. da li je razmak odgovarajuc.Da li je ovaj konektor ok ili treba stavljat drugi.Uzet cu ruter sa zenskim sma konektorima
kinezi su otkrili ovaj dizajn i štancaju identične antene za sve moguće bandove.
ono šta ne drži vodu je - dobit. otvorio sam jedno 3-4 linka na alix-u sa estetski istim antenama za različite bandove, od 450 do 2600mhz, i specifikacije antena nemaju veze s mozgom. deklariranu dobit podijelite na pola, i tu bi već moglo bit realnije. antenica od 50cm duljine , na toj frekvenciji , NE može imati takvu deklariranu dobit da ga jebeš.

al dobro, kolko para tolko muzike. nakon xy metara kabela, ako budete imali dobit od 3dB već će bit super.

i bio sam rekao u homebox temi, uzmete logaritamsku antenu za tv, stavite gore 50ohmski coax i spojite na router, i vjerojatno će radit više nego pristojno. to možete i za tele2 napravit, ako odrežete direktore na manje-više duljinu da pašu na valnu duljinu od 1800mhz.
jp_rv je offline   Reply With Quote