Jel netko isao s minimalno investiranja, znaci 1 graficka i sve minimum minimuma, pa koliko novca ga je na kraju izaslo?
Ako ne postoji, dali bi mogli otvoriti topic sa slikama, pa da ovi koji vec majnaju poslikaju svoje rudnike.
@ove iz porezne
Nisam citao temu, ali mislim da se strah netreba siriti bespotrebno. Istina je da prate sve i da ce biti rigorozniji, no nemojte misliti kad i ako vas zabiljeze da cete ici na streljacki vod, pogledajte samo ove velike ribe koje su zatajile porez i to svjesno i s velikim parama, lijepo su vratili novce i nikom nista...
A i kako ce to nas uhljebnicki aparat pohvatat miljune ljudi koji nisu platili porez na lovu koja je sjela na racun, nije da su sposobni, marljivi i da cim dodju na posao odmah idu hvatat pojedince. Daleko smo mi od toga, to kod nas nece dozivjeti sve do 2050.
P.S. ja sam mislio sa 1 RX 700 koju imam doma, na njuskalo nasao maticnu za 100 kuna koja podrzava 5 graficki i sad mi samo treba napajanje (koje inace imam doma, staro, ali nisam pametan dali da to koristim, 400W). imam i neki stari procesor i HD. Prakticki bi me kjostalo samo 100 kuna da kupim ovu maticnu? jel moze netko onak bezveze bubnuti koji profit bi radio s jednom grafickom, ajmo rec ako imate 4 graficke i radite toliko pa to podijelite sa 4 pa mi recite koliko bi to bilo...