View Single Post
Staro 08.06.2017., 22:47   #1880
Sonim
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Norco Pregled postova
Najvjerojatnije bih uzeo neki do 3000 kn max(dosad bio na LG G2 i meni je bio i više nego dovoljan, osim stabilizacije kamere nekad i mračnih fotografija, od nedavno i koje žute mrlje), ali bih rado da je cijena za 500+ kn manja osim ako ova veća zaista vrijedi tih novaca. Može bit novi(odakle god samo da ima garancije i dostavu za Hr), može bit i polovni ali pod uvjetom da ima preko godinu dana garancije još.

Kamera je među nešto bitnijima no opet ne igra ulogu ako je cijena uvelike manja, a razlika neznatna. Treba bit fin, fluidan, uglavnom za web, youtube, maps, možda tu i tamo koja igrica, malo oštrijeg ekrana, a da na malo povećanu svijetlost s vremenom ne ode k vragu neki dio. Memorija(microSD) i max 5,3".

Gledao sam najviše LG G5 polovni između 2300-2700, Xiaomi mi5 Prime, OnePlus 3T novi, Samsung S7 polovni i ove Huaweie Honor 8 i P9. Pretpostavljam da sam i ubo te neke "jeftinije" top modele, iako je Xiaomi poprilično jeftiniji od ostalih navedenih i to novi. Vrijedi li on ili neki drugi njegov model(i s kojeg shopa) ili stvarno treba potegnut za skupljim brendom da budeš miran sljedeće 2+ godine?
Pa vidim da ima G5 novi za 2500kn. Pogledaja na nabavi.

Sent from my T02 using Tapatalk
Sonim je offline   Reply With Quote