View Single Post
Staro 08.06.2017., 21:52   #7772
android-split
Premium

android-split's Avatar

Datum registracije: Dec 2015
Ja sam u 3m dogovarao produljenje. Pricao sa jednim, u mejlu dosao drugi ugovor. Zovem, javi se drugi, objasnim, kaze tako je kako pise u ugovoru. Ok, storniraj i ponudi. Dogovorimo se uvjete isti kao i sa prvim, u mejlu opet treci ugovor. Zovem ih, bit ce kako pise u ugovoru. Storniraj i nek mi se javi neko normalan ili necu produljit. I onda nakon par dana zvao jedan i vidi se da se covik kuži. U mejlu doslo sve kako je dogovoreno.
Nakon par dana od aktivacije, nemam internet. Zovem ih, kao posto imam velik popust stavili su mi (mislim) 500mb iako imam dogovoren flat. I kao maknit ce tu blokadu.
Dolazi prvi racun, oko 7000kn. Koji k???
Zovem ih. Kazu kako sam imao 500mb, promet koji sam trosio preko je naplacen, al kao greska je i reklo mi koliko trebam platit. Dolazi drugi racun (prvi puni mjesec sa novim ugovorom), 7800kn. I zovu me da je opet ista greska da ce mi javit koliko da platim. Zvao nitko nije. Po meni trebam platit 290kn koliko je po dogovoru.

MAX3 Start paketa uz Flat i Halo Non Stop + L opciju sa ugovornom obavezom na 24 mjeseca po cijeni od 250,45kn (pdv uključen)
MAX Sportski plus paket uz ugovornu obavezu na 24 mjeseca po cijeni od 15,00kn (pdv uključen)
Pickbox programski paket po cijeni od 3,90kn (pdv uključen)
Dodatni MAXtv prijemnik po cijeni od 20,33kn (pdv uključen) prvih 12 mjeseci, nakon toga 40,66kn (pdv uključen) (napominjemo kako u pisanoj obavijesti o aktivaciji nije izražena cijena sa popustom)

Poslao sam upit i hakomu jel imam temelja za raskid ugovora jer je ovo na razini 7-og B, a ne jedne renomirane "firme"
android-split je offline   Reply With Quote