Citiraj:
Autor Gabre
a poanta tvog komentara je? niti sam rekao da je LCD bolji, niti da je Amoled losiji.
Gura se amoled kao da je sveti gral i nadmocan nad LCD-om, a nije, iz osobnog iskustva i vidjenog.
najbolje da nitko nista ne pise, sto kazes?
|
Poanta komentara je da nekome paše više AMOLED, nekome LCD.
Ako ćeš pravo, meni je ekran od Xperije Z i Z1 bio super za čitat u mraku.
Sad na S7 ako čitam u mraku dulje od 3 minute, proplačem i peku me oći.
Znači, ja velim da je TFT bolji od AMOLEDa

slažeš se smenom, Gabre?
Citiraj:
Autor Mikeyy
Nije da ne možeš ništa pisati. Samo ne možeš pisati ništa kontra mobitela koji Brko ima. Trebaš se strpiti dok čovjek ne zamjeni trenutni s nekim koji ima LCD, onda je open season na AMOLED.
|
Ke? Osobno kod AMOLEDa jedinu prednost vidim u tome što je na suncu dobar kad se maxa brightness, što me recimo ubijalo na Xperijama Z i Z1 te na LG G2.
Znači, sad probaj PONOVNO pročitat moj odgovor Gabreu i možda shvatiš što sam htio reći.
Ali cijenim sarkazam i pokušaj mećanja
I samo da još nadodam. Mene više smeta što svakim novim mobitelom su ekrani gori i gori po pitanju ogrebotina i lakoće pucanja. Lako za boje i kuteve. Baš jučer bratiću je na pod sa 20 cm visine (sa vrha školskog ruksaka) pao A5 2016. Puklo u čošku i pukotina se u sat vremena raširila do drugog ruba preko ekrana. Sve radi, puklo je samo staklo, ali ružno za vidjeti. Mislim da je to puno veće sranje nego sami prikaz slike.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk