Citiraj:
Autor Smarty
Pozz Ekipa evo i ja pocea rudarit lagano pa iman i koje pitanje 
Imag grafu 1050ti oc, nisan je kupija za rudarenej nego to je ono sta sad iman dok neskuzim.
Krenija san rudarit preko Poloniex-a dok mi se Kraken ne odobri.
Pa mi sad za pocetak ni jasno na flypool mi pokazuje da rudarim ali gore u vrhu plavim slovima ima neka napomena koju nerazumin.
"Because of performance issues with the Zcash client we are unable to send payout transactions to z addresses! Therefore DO NOT use z addresses to mine on the pool."
A na poloniex mi nema nista ko da nista i neradim. Za sad je proslo 1 dan dok rudarim ali nada san se da ce se pokazat bar 1 cent
Slika u prilogu:
http://imgur.com/lTxPfSp
|
Ta poruka ti je da ne koristiš wallet sa tom Z adresom jer nešto ne radi (ni ja ne znam zašto). Ali u miner upiši svoj wallet sa poloniex-a, na tom walletu će ti sve raditi.
A što se tiče toga da ti se novci ne pojavljuju na poloniexu, to ti je zato jer se flypool (kao i svaki pool) isplaćuje tek kada namajnaš određeni iznos ZEC-a. Npr 0.1, ili 0.01, tek onda ti se prebacuje na wallet.
A s obzirom da majnaš sa jednom karticom koja daje (samo) 170 H/s to će potrajati. Majnaš tek jedan dan, to je za taj hashrate kratko da bi vidio neku lovu na računu.
Ovdje si pogledaj otprilike zaradu:
ZEC calculator
cca 2 $ dnevno
@dada-as:
Google je tvoj prijatelj